Kışın alternatifimiz daha boldu sanırım. Elma suyu, portakal suyu olmadı havuç suyu, mandalina, greyfurt suyu, bitki çayı, ıhlamur... Ancak mevsim yaza dönmeye başladıkça, kıştan kalma portakal da tükenince ben de Naz için yeni fikirler üretmeye başladım. Vişne suyu, ayran( ki kendisine hayranız!), erik kompostosu, kayısı nektarı gibi...
Artık o hafta pazardan hangisi alınmışsa, evde hangisinden mevcutsa...
Gelen misafirlerimizin de en çok rağbet ettiği içeceklerden biri oldu kayısı nektarımız. Yani anlaşılacağı üzere şehir dışından gelen ve hazım sorunu yaşayan misafirlerden bahsediyorum...
- 1 kg kayısı
- 2 su bardağı şeker
- 1-2 tane karanfil
- su
Koyuca kıvamlı bir kayısı suyunuz olacak. Dilediğiniz miktarda sulandırarak soğuk olarak tüketebilirsiniz.
Enfes görünüyor, ellerinize sağlık.
YanıtlaSilEvde yapılmış gibisi yok gerçekten:)
teşekkürler, evet en güzeli elinizin değdiği...
SilUna vera delizia, molto invitante!!! Bravissima, baci e felice giornata
YanıtlaSilben de sizi bulduğuma sevindim... yaşlarımız bile aynı hatta saçlarımız da:) sanırım zevklerimiz de uyuşuyor... keyifle sizi takip edeceğim sevgiler...
YanıtlaSilbenim gözümden kaçanlar sizinkinden kaçmamış! bundan sonra ben de sizin takipçinizim, büyük bi zevkle hem de.sevgilerimle
Sil